Paloturvallisuuden asiantuntija.

Korkeatasoiset paloturvatuotteet Turusta

Suomen Sammutinpalvelu edustaa korkeatasoisia Housegard-paloturvatuotteita. Valikoimasta löytyy mm. käsisammuttimet, palovaroittimet, sammutuspeitteet sekä ensiapulaukut. Neuvomme mielellämme myös paloturvatuotteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Toimipisteemme sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Käsisammuttimet

Tehokas väline alkusammutukseen. Sammutin kannattaa valita käyttöalueen ja todennäköisimmän palotyypin mukaisesti. Autamme tarvittaessa sopivan sammuttimen valinnassa. Kauttamme saat näppärästi myös sammuttimien määräaikaishuollot.  Valikoimistamme löytyy muun muassa:

  • Jauhesammuttimet 2 kg, 6 kg ja 12 kg
  • Vaahtosammuttimet 6 ltr ja 9ltr
  • Hiilidioksidisammuttimet 2 kg ja 5 kg
  • Litiumsammuttimet 400ml ja 4,5 ltr

Siirry ostoksille yhteistyökumppanimme sivuille If Turvakauppaan.

Pikapalopostit

Uudet pikapalopostit ja tarvikkeet jokaiseen tarpeeseen. Tarkastus- ja huoltopalvelut kaikkiin olemassa oleviin pikapaloposteihin.

Varoittimet

Valikoimistamme löytyy optiset ja ioniset palovaroittimet, häkävaroittimet, kaasuvaroittimet sekä vesivuotovaroittimet. Optinen palovaroitin havaitsee nopeasti kytevän palon, kun taas ioninen havaitsee erityisesti liekkipalot. Kaasuvaroitin hälyttää säiliöiden ja letkujen kaasuvuodoista. Letkujen vesivuodon taas huomaa ripeästi vesivuotohälytin.

Koeponnistukset ja pullojen täytöt

Koeponnistukset sammuttimille ja erilaisille kaasu- ja paineilmapulloille. CO2 täytöt nopealla aikataululla, jopa saman päivän aikana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisää paloturvatuotteista tai palveluistamme. Toimimme Turusta käsin tarvittaessa koko Suomen alueella. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeen kautta.

Suosittele meitä